Fietsenstallingen & coronamaatregelen

27/05/2020

De fietsenstallingen vormen een belangrijke schakel in de woon-werk en openbaar vervoer-keten voor vele medewerkers in de zorg en andere cruciale beroepsgroepen. Omdat belangrijke (winkel)voorzieningen in het Stadshart open zijn, kunnen hun medewerkers, klanten en ook bewoners gebruik maken van de fietsstallingen. Wel zijn de openingstijden enigszins aangepast. Voor iedereen die zijn fiets wil parkeren geldt: houd 1,5 meter afstand en help mee aan een veilige situatie voor de medewerkers en andere fietsers.

Aangepaste openingstijden

  • Fietsenstalling Rokkeveen > sluit van maandag t/m vrijdag om 19:00 uur (i.p.v. 24:00 uur).
  • Fietsenstalling Rokkeveen > op zaterdag gesloten (er wordt verwezen naar Fietsenstalling Driemanspolder, gelijk de huidige situatie op zondag).
  • Fietsenstalling Cadenza > sluit een half uur nadat de supermarkt Hoogvliet Stadshart sluit. D.w.z. maandag t/m donderdag en zaterdag om 21.30 uur, vrijdag om 22.30 uur en zondag om 20.30 uur (fietsenstalling Centrum-West is het alternatief).

 Er kan géén gebruik gemaakt worden van de openbare sanitaire voorzieningen in de fietsenstallingen Noordwaarts, Centrum-West en Cadenza.

 Deze maatregelen blijven voorlopig van kracht en is afhankelijk van verdere ontwikkelingen.

fietsen in stalling