Fietsenstallingen & corona-maatregelen

De fietsenstallingen vormen een belangrijke schakel in de woon-werk en openbaar vervoer-keten voor vele medewerkers in de zorg en andere cruciale beroepsgroepen.
Omdat belangrijke (winkel)voorzieningen in het Stadshart ook open zijn, kunnen hun medewerkers, klanten en ook bewoners gebruik maken van de fietsenstallingen.

Voor iedereen die zijn fiets wil parkeren geldt: houd 1,5 meter afstand en help mee aan een veilige situatie voor de medewerkers en andere fietsers.
Er kan geen gebruik gemaakt worden van de openbare sanitaire voorzieningen in de fietsenstallingen Noordwaarts, Centrum-West en Cadenza.
Ook zijn bij de fietsenstallingen Rokkeveen en Cadenza de openingstijden aangepast en is er een mondkapjesplicht bij alle inpandige fietsenstallingen.

Aangepaste openingstijden: 
Fietsenstalling Rokkeveen is op de zaterdag gesloten (er wordt verwezen naar Fietsenstalling Driemanspolder, gelijk de huidige situatie op zondag).

Fietsenstalling Cadenza (Italiëlaan 11):
Maandag t/m donderdag: 07.00 - 00.00 uur
Vrijdag en zaterdag: 07.00 - 00.00 uur
Zondag: 09.00 tot 00.00 uur

Bij de fietsenstallingen Driemanspolder, Centrum-west en Noordwaarts zijn inmiddels weer de reguliere openings-/sluitingstijden van kracht.

Deze aanpassingen blijven voorlopig van kracht en is afhankelijk van verdere ontwikkelingen en maatregelen.